Vi elsker happy endings

Riemann repræsenterer de mest succesfulde film- og tv-producenter i Skandinavien. Vi yder rådgivning om alle aspekter vedrørende film- og tv-produktion, herunder finansiering af produktionen, sikring af underlæggende rettigheder, ophavsrettigheder, forfatteraftaler, instruktøraftaler, komponistaftaler, producentaftaler, skuespiller- og filmholdsaftaler, licensaftaler etc.

Vores årelange erfaring har givet os stor indsigt i industrien, og vi har opbygget en unik viden om markedet. Vi rådgiver jævnligt klienter om forhandling af finansieringsplaner, salgs- og distributionsaftaler og produktionsserviceaftaler.

Derudover assisterer vi producenter i alle aspekter vedrørende risikostyring og forsikringer, herunder produktionsforsikringer, færdiggørelsesgarantier samt fejl- og mangels forsikringer i forbindelse med international distribution.

Vi forbereder Chain of Title-rapporter og assisterer også i clearing af musik og filmklip anvendt i produktioner.


Riemann yder rådgivning om alle aspekter vedrørende film- og tv-produktion. Og det har vi gjort i mange år, så vi kender særhederne og faldgruberne i en spændende og kreativ branche.

Anders Kildsgaard

+45 24 26 18 19
aki@riemannlaw.com
LinkedIn

Læs mere