"Du er nu nummer 10 i køen..."

De offentlige myndigheder, virksomheder og institutioner spiller en væsentlig rolle i vores samfund. De er placeret i komplekst juridisk krydsfelt og der sker en omfattende regulering af den offentlige sektor både på nationalt og EU-niveau. Det stiller store krav til de offentlige myndigheders samarbejdspartnere. Hos Riemann tilbyder vi specialiseret rådgivning om samarbejdet mellem private virksomheder og personer og de offentlige myndigheder– ikke blot når der er opstået tvister, men også før, så tvister helt undgås.

Vi formår at sætte os hurtigt ind i vores klienters forretning, og yde en rådgivning, der skaber værdi for dem. I vores rådgivning lægger vi stor vægt på forudseende vejledning, der styrer uden om konflikter, men vi har samtidig stor erfaring med førelser af retssager på det offentligretlige område.


Hos Riemann tilbyder vi specialiseret rådgivning om samarbejdet mellem private virksomheder, personer og de offentlige myndigheder – ikke blot når der er opstået tvister, men også før, så tvister helt undgås.

Anders Kildsgaard

+45 24 26 18 19
aki@riemannlaw.com
LinkedIn

Læs mere