Riemann Advokatfirma

Professionelle og ligetil

I Riemann arbejder vi dybdegående med et begrænset antal sagsområder. Vi ser os selv som et boutique advokatfirma og er eksperter inden for de dele af juraen, som vi brænder for. Et af vores grundprincipper er, at vi tilbyder specialiseret og professionel rådgivning i øjenhøjde. Vi værdsætter den direkte, personlige relation med vores klienter. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores rådgivning, og vi investerer altid hellere i arbejdet for vores klienter end i forgyldte håndtag på kontoret.

Vores team er ikke større, end vi kan garantere, at rådgivningen varetages af samme person fra start til slut. På grund af vores specialisering og personlige tilgang, kan vi tilbyde en hurtig og effektiv sagsbehandling og dermed rådgivning på konkurrencedygtige vilkår.

Vores klienter omfatter blandt andet produktionsselskaber, koncertarrangører, skuespillere og musikere i hele Norden, og vores service omfatter alt fra løbende juridisk rådgivning og kontraktforhandling til førelse af rets- og voldgiftssager.

Forretningsbetingelser
Persondatapolitik
Cookies

RiemannLaw-Anders-Kildsgaard

Anders Kildsgaard,

Advokat (L), partner
En af landets førende eksperter på sit felt

RiemannLaw-Bjarke-Vejby

Bjarke Vejby,

Advokat (H), partner
Anerkendt specialist inden for arbejdsret

RiemannLaw-Hans-Zabell-Abildstrøm

Hans Zabell Abildstrøm,

Advokat (L), partner
Digitale teknologier og certificeret IT-advokat

RiemannLaw-Jeannie-Wulff

Jeannie Wulff,

Advokatsekretær
Samler trådene på erfaren vis

RiemannLaw-Vanetha-Brodersen

vanetha brodersen,

Advokatfuldmægtig
Håndtering af rettigheder i alle faser af film- og TV-produktion