Musik & Underholdning

Musik og underholdning er et af vores kerneområder, og vi er passionerede omkring arbejdet med de kreative brancher. Vi tilbyder dybt specialiseret rådgivning i forhold til film- og TV-produktion, musik, app-udvikling, events mm.

Løbende juridisk rådgivning og sagsbehandling i hele Norden

Vores klienter omfatter blandt andet produktionsselskaber, koncertarrangører, skuespillere og musikere i hele Norden, og vores service omfatter alt fra løbende juridisk rådgivning og kontraktforhandling til førelse af rets- og voldgiftssager.

Musik &
underholdning

Vi tilbyder dybt specialiseret rådgivning i forhold til film- og TV-produktion, musik, app-udvikling, events mm.

Entertainment er et af vores kerneområder, og vi er passionerede omkring arbejdet med de kreative brancher. Vi tilbyder dybt specialiseret rådgivning i forhold til film- og TV-produktion, musik, app-udvikling, events mm.

5

Medier & Injurier

Rådgivning og biståelse af klienter i konflikter omhandlende nutidens medievirkelighed

Medieretten er et af vores primære fokusområder. Vi har gennem flere årtier rådgivet og bistået klienter i konflikter omhandlende medier og presse, og vi har succesfuldt ført og forligt en lang række højprofilerede sager i Danmark.

5

Digitale løsninger & teknologi

Vi rådgiver om alle juridiske aspekter vedrørende digitale løsninger og teknologi

Vi hjælper dig med juraen i alt fra traditionel softwareudvikling til udvikling af spil eller etablering af nye digitale platforme.

5

Arbejdsret

Rådgivningen kan spænde over alt lige fra kontrakter og opsigelser, til overenskomster og vilkårsændringer m.m.

Bjarke Vejby har mangeårig erfaring med alle områder af arbejds- og ansættelsesretten. Han bistår klienter, både når en retssag er uundgåelig, men også tidligt i forløbet, så en retssag helt undgås.

5

Proces

Vi har opbygget stor ekspertise inden for førelse af rets- og voldgiftssager

Når tingene ikke går som planlagt, kan det gå i hårdknude og måske ende i retten. Riemann har årelang erfaring med både rets- og voldgiftssager på alle niveauer, særligt inden for vores specialeområder.

5