Bjarke Vejby, Advokat (H), partner

Mangeårig erfaring med rets- og voldgiftsager

Bjarke Vejby har mangeårig erfaring med rets- og voldgiftsager, særligt inden for medie- og arbejdsretsområdet. Bjarke Vejby har endvidere specialiseret sig i injuriesager og strategisk rådgivning, herunder ”damage control” og “reputation management” i forhold til pressen og de sociale medier.

Bjarke Vejby er en anerkendt specialist inden for arbejdsret og har betydelig erfaring med injuriesager og sager for Pressenævnet. Bjarke Vejby er vant til at håndtere komplekse sager, som påkalder sig mediernes interesse, og hvor politisk tæft har særlig betydning for klienten.

Når tingene ikke går som planlagt, kan det gå i hårdknude og måske ende i retten. Riemann har årelang erfaring med både rets- og voldgiftssager på alle niveauer, særligt inden for vores specialeområder.

Bjarke Vejby
Advokat (H), partner

Professionelle og ligetil fra start til slut

Vores team er ikke større, end vi kan garantere, at rådgivningen varetages af samme person fra start til slut. På grund af vores specialisering og personlige tilgang, kan vi tilbyde en hurtig og effektiv sagsbehandling og dermed rådgivning på konkurrencedygtige vilkår.

RiemannLaw-Anders-Kildsgaard

Anders Kildsgaard

Advokat (L), partner
En af landets førende eksperter på sit felt

RiemannLaw-Hans-Zabell-Abildstrøm

Hans Zabell Abildstrøm

Advokat (L), partner
IT-ret og digitale løsninger 

RiemannLaw-Vanetha-Brodersen

vanetha brodersen

Advokatfuldmægtig
Håndtering af rettigheder i alle faser af film- og TV-produktion

RiemannLaw-Jeannie-Wulff

Jeannie Wulff

Advokatsekretær
Samler trådene på erfaren vis