Arbejdsret

Indgående kendskab til alle områder af arbejds- og ansættelsesretten

Bjarke Vejby har gennem mangeårig erfaring opnået indgående kendskab til alle områder af arbejds- og ansættelsesretten, herunder persondata, kollektiv arbejdsret, diskrimination, individuel ansættelsesret mv.

Grundet Bjarke Vejbys mangeårige erfaring er han medforfatter på de væsentligste nyere værker indenfor arbejds- og ansættelsesretten.

Forebyggelse før konflikterne opstår

Det er vigtigt at kunne forebygge arbejdsretlige konflikter, før de opstår og muligvis ender i retten. De mange og ofte komplicerede regler på området kan være svære at overskue, og konsekvenserne af konflikter kan være betydelige for både arbejdsgiver og arbejdstager.

Vi kender til juraens spidsfindigheder på området, ligesom vi kan rådgive om praktiske løsninger og veje frem. Vores rådgivning kan spænde over alt lige fra kontrakter, opsigelser, overenskomster, vilkårsændringer, konkurrenceklausuler, individuelle aftaler, bisidderhverv til rets- og voldgiftssager mv. Vi yder rådgivning både til arbejdstager og arbejdsgiver.

RiemannLaw-Bjarke-Vejby

Bjarke Vejby

Advokat (H), partner
Anerkendt specialist inden for arbejdsret

RiemannLaw-Jeannie-Wulff

Jeannie Wulff

Advokatsekretær
Samler trådene på erfaren vis

Når tingene ikke går som planlagt, kan det gå i hårdknude og måske ende i retten. Riemann har årelang erfaring med både rets- og voldgiftssager på alle niveauer, særligt inden for vores specialeområder.