Medier & Injurier

Rådgivning og biståelse af klienter i konflikter omhandlende nutidens medievirkelighed

Medieretten er et af vores primære fokusområder. Vi har gennem flere årtier rådgivet og bistået klienter i konflikter omhandlende medier og presse, og vi har succesfuldt ført og forligt en lang række højprofilerede sager i Danmark.

Injurier

Løgnagtig, grov eller injurierende omtale af din person eller din virksomhed kan være provokerende og ødelæggende. Ikke bare for din stolthed og omdømme, men også for dit professionelle virke. En stor del af den værdi, vi har som mennesker eller virksomheder, ligger i vores gode navn og rygte, og nogle gange kan man have brug for retssystemets hjælp til at sætte en tyk streg under sandheden.
Men man skal tænke sig godt om, inden man bruger tid og penge på at rejse en injuriesag. Hos Riemann er vi i stand til hurtigt og præcist at analysere, om der er grundlag for at vinde sagen, eller om det vil være klogere at svare tilbage med larmende tavshed.

Rådgivning

Vi rådgiver og bistår vores klienter indenfor alle aspekter af medieretten. Udover at rådgive og bistå vores klienter i forbindelse med sager om injurier og bagvaskelse, yder vi professionel, strategisk rådgivning vedrørende ”shitstorms”, ”reputation management”, ”retten til at blive glemt”, krænkelse af privatlivets fred og krænkelse af ytringsfriheden. Vi tilbyder erfaren og kompetent rådgivning, som sikrer, at man som privatperson, virksomhed eller organisation kan komme bedst muligt ud af en uhensigtsmæssig situation.

RiemannLaw-Anders-Kildsgaard

Anders Kildsgaard

Advokat (L), partner
En af landets førende eksperter på sit felt

RiemannLaw-Bjarke-Vejby

Bjarke Vejby

Advokat (H), partner
Anerkendt specialist inden for arbejdsret

RiemannLaw-Jeannie-Wulff

Jeannie Wulff

Advokatsekretær
Samler trådene på erfaren vis

Vi rådgiver om alle juridiske aspekter vedrørende digitale løsninger og teknologi