Musik og underholdning

Vores årelange erfaring med film- og TV-produktion har givet os en stor indsigt i industrien

Musik og underholdning er et af vores kerneområder, og vi er passionerede omkring arbejdet med de kreative brancher. Vi tilbyder dybt specialiseret rådgivning i forhold til film- og TV-produktion, musik, app-udvikling, events mm.

Film og TV
Vores årelange erfaring med film- og TV-produktion har givet os en stor indsigt i industrien, og vi har opbygget en unik viden om markedet. Film og TV-branchen er en livlig og kreativ branche, som har sine særheder og faldgruber. Vi rådgiver blandt andet om finansiering af produktionen, sikring af underliggende rettigheder, licensaftaler og clearing af musik samt alle former for kontrakter i relation til produktionen. Endelig assisterer vi producenter i alle aspekter vedrørende risikostyring og forsikringer, herunder produktionsforsikringer, færdiggørelsesgarantier samt fejl- og mangelsforsikringer i forbindelse med international distribution. Kort sagt kan vi bistå film- og TV-produktion helt fra den spæde idé til endelig distribution og kan sikre vores klienter mod uforudsete forhindringer, så de kan koncentrere sig om at skabe mesterværker.

Musik
Musikbranchen kan til tider føles som en labyrint. Musikken er ikke så svær at forstå, men tonerne spiller i et net af rettighedshavere, forvaltningsorganisationer og interesser, der skal tages hensyn til. Hos Riemann har vi et dybt specialiseret kendskab til musikbranchen og dens rettighedssystem – både i Danmark og internationalt. Vi yder rådgivning indenfor alle aspekter af musikudgivelse og musikudnyttelse, herunder synkronisering, krænkelse af ophavsretten til musikværker, sampling, mm. Herudover bistår vi vores klienter i forbindelse med udformning og forhandling af alle former for aftaler om musik, herunder pladekontrakter, forlagskontrakter, managementaftaler, endorsement-aftaler og distributionsaftaler.

Spil, apps og digitale tjenester
Spil, apps og diverse digitale tjenester er ofte nye udnyttelsesformer af eksisterende eller nye teknologier. Vi har bevæget os i den digitale verden i årevis og har viden om de juridiske spidsfindigheder, man skal kende og håndtere. Vi rådgiver om rettighedssikring, distribution, køb og salg af digitale entertainmentløsninger i en verden, der hele tiden udvikler sig.

RiemannLaw-Anders-Kildsgaard

Anders Kildsgaard

Advokat (L), partner
En af landets førende eksperter på sit felt

RiemannLaw-Anja-Pil-Christoffersen

Anja Pil Christoffersen

På orlov
Specialiseret i ophavsret og musikrettigheder

RiemannLaw-Pia-Jee-Skou-Eilertsen

Pia Jee Skou Eilertsen

Of counsel 
Komplekse kontrakter indenfor TV, Gaming, filmproduktion o.a.

RiemannLaw-Vanetha-Brodersen

vanetha brodersen

Advokatfuldmægtig
Håndtering af rettigheder i alle faser af film- og TV-produktion

RiemannLaw-Jeannie-Wulff

Jeannie Wulff

Advokatsekretær
Samler trådene på erfaren vis

Vi har gennem flere årtier rådgivet og bistået klienter i konflikter omhandlende medier og presse