Digitale løsninger & Teknologi

Vi rådgiver om alle juridiske aspekter vedrørende digitale løsninger og teknologi

Vi yder rådgivning om alle juridiske aspekter vedrørende digitale løsninger og teknologi, og har bevæget os i denne verden i mange år.

Det er afgørende at holde sig opdateret med juraen og med den digitale udvikling, der sker konstant. Vi har gennem de sidste årtier specialiseret os indenfor dette område, og vi ved, hvad loven siger, hvad man ”plejer at gøre”, og hvilke faldgruber man skal undgå.

En verden i konstant udvikling kræver fokus og passion

Vi har erfaring med udarbejdelse og forhandling af alle relevante kontrakttyper som fx licens-, udviklings-, implementerings- og driftskontrakter samt kontrakter om outsourcing, konsulent- og andre teknologirelaterede ydelser. I takt med udviklingen holder vi os ajour med brugen af digitale løsninger og teknologi. Det kan være platforme for spil eller for distribution af e-learning, musik, TV og film.

Vi rådgiver om de juridiske aspekter vedrørende tilrettelæggelse af forretningen på dette område, både vedrørende udbud og køb af sådanne løsninger. Digitale løsninger og teknologi er vores speciale og interesse.

RiemannLaw-Hans-Zabell-Abildstrøm

Hans Zabell Abildstrøm

Advokat (L), partner
IT-ret og digitale løsninger

Vi rådgiver om alle juridiske aspekter vedrørende digitale løsninger og teknologi