PROCES

Når der opstår tvister, har du først og fremmest brug for en professionel, der kan rådgive dig om den bedste og sikreste vej frem. Vi ved, at det er et stort skridt at kaste sig ud i en retssag, og hos Riemann vil vi gøre alt, hvad vi kan for at sikre et trygt og effektivt sagsforløb. Effektivt både med hensyn til omkostninger og tid. Det sikrer vi blandt andet ved altid at prioritere et tæt og tillidsfuldt samarbejde med dig som klient.

Vi har opbygget stor ekspertise inden for førelse af rets- og voldgiftssager. Det gælder på alle niveauer, også for Højesteret, hvis det skulle nå dertil. Vores advokater har gennem utallige sager fundet sig til rette i procesrettens kringlede kroge og hjørner, og sætter en ære i at være velforberedte og strukturerede. Ud over at have et indgående kendskab til juraen, er vi også hjemmevant i de praktiske sagsgange.
Vi har stor erfaring med at føre retssager inden for områder som arbejdsret, injuriesager, offentligretlige anliggender samt sager inden for immateriel- og ophavsret, ligesom vi har betydelig erfaring med strafferetssager og økonomisk kriminalitet.

Bjarke Vejby

Advokat (H), partner
[email protected]
LinkedIn

Når tingene ikke går som planlagt, kan det gå i hårdknude og måske ende i retten. Riemann har årelang erfaring med både rets- og voldgiftssager på alle niveauer, særligt inden for vores specialeområder.