MØD RIEMANN

Anders Kildsgaard

Advokat (L), partner

Anders Kildsgaard repræsenterer en række af de mest succesfulde film- og TV-producenter i Skandinavien. Hans mangeårige erfaring med film- og TV-produktion, og store praktiske indsigt i industrien, giver ham mulighed for at bistå sine klienter i alle produktionens faser.

Anders Kildsgaard har etableret sig som en af landets førende eksperter inden for entertainmentret og kender til alle særhederne og faldgruberne i en spændende og kreativ brache.

Anja Pil Christoffersen

Advokatfuldmægtig

Anja Pil Christoffersen er specialiseret i ophavsret og rådgivning om rettighedshåndtering i mediebranchen, herunder særligt musikrettigheder. I kraft af sit mangeårige arbejde som musiker og sangskriver har hun et indgående kendskab til den danske musikbranche.

Anja Pil Christoffersen har indsigt i og kan tilbyde konstruktiv og opdateret rådgivning både om de praktiske og juridiske forhold i musikbranchen. Hun rådgiver om alle juridiske aspekter ved rettighedshåndtering i medie- og entertainment- branchen.

Bjarke Vejby

Advokat (H), partner

Bjarke Vejby har mangeårig erfaring med rets- og voldgiftsager, særligt inden for medie- og arbejdsretsområdet. Bjarke Vejby har endvidere specialiseret sig i injuriesager og strategisk rådgivning, herunder ”damage control” og “reputation management” i forhold til pressen og de sociale medier.

Bjarke Vejby er en anerkendt specialist inden for arbejdsret og har betydelig erfaring med injuriesager og sager for Pressenævnet. Bjarke Vejby er vant til at håndtere komplekse sager, som påkalder sig mediernes interesse, og hvor politisk tæft har særlig betydning for klienten.

Hans Zabell Abildstrøm

Advokat (L), partner

Hans Abildstrøm er specialiseret i juridisk rådgivning om digitale teknologier og er certificeret IT-advokat. Han har omfattende erfaring med rådgivning af teknologivirksomheder og medie- og underholdningsindustrien – herunder navnlig inden for gaming, apps og film. Han rådgiver også om telekommunikation, herunder de juridiske aspekter af IOT (Internet of Things), machine-learning og machine-to-machine kommunikation.

Hans Abildstrøm har en udpræget strategisk og kommerciel forståelse for de brancher, han rådgiver indenfor, og tilfører derfor sine klienter yderligere værdi.

+45 28 11 17 40
[email protected]
Linkedin

 

Jeannie Wulff

Advokatsekretær

Jeannie Wulff er kontorets omdrejningspunkt og samler trådene på erfaren vis. Hun har livslang erfaring som advokatsekretær og arbejder især kvalificeret med den praktiske del i forbindelse med retssager, arbejdsretssager og faglig voldgift. Særligt i denne forbindelse kan du derfor støde på Jeannie, der i øvrigt altid har styr på tingene i en til tider travl hverdag.

Pia Jee Skou Eilertsen

Advokat, partner

Pia Jee Skou Eilertsen er specialiseret i juridisk rådgivning på det digitale og teknologiske område, herunder inden for medie og entertainment. Med afsæt i mange års højt specialiseret erfaring med IT- og outsourcing fokuserer hendes rådgivning særligt på udarbejdelse og forhandling af komplekse kontrakter. Det kan både være vedrørende TV og filmproduktion og udvikling og distribution af digitalt indhold, som e-learning, gaming mv.

Pia Jee Skou Eilertsen indgår altid i et tæt samarbejde med sine klienter og har derigennem stor forståelse for den kommercielle virkelighed, kontrakterne skal indgå i.